AAUs system til digitale prøver

Ny version af Digital Eksamen november 2019

November releasen bringer længe ventet MCQ funktionalitet, mulighed for at planlægge mundtlige forsvar på skriftlige prøver og flere fejlrettelser. Læs mere her:

Lagt online: 07.11.2019

Nyt i denne version:

Optimering af kendte funktioner:

Det primære fokus for november releasen har været optimering og fejlrettelser af de kendte DE funktioner, herunder ikke mindst at få gjort vores ITX Flex setup mere robust, så det kan håndtere større og flere stedprøver samtidigt. 

 

Nye funktioner

Men lidt nyt er der kommet med, og med denne release kommer også  to nye funktioner, som har været på tegnebrættet længe, nemlig:

Mundtligt forsvar:

  • En udvidelse af ”Prøver uden Tilsyn” og ”Afsluttende Prøver” prøvetyper således  man kan planlægge og håndtere mundtlige forsvar pba. et skriftlig aflevering i én prøve.
  • Med denne løsning kan man planlægge tider og lokaler, lave rækkefølger, og udstille disse for studerende og bedømmere i DE. Løsningen kan også importere fra Excel.
  • De nye funktioner kan ikke bruges på rene mundtlige prøver endnu, men det forventer vi kommer til april 2020.

MCQ integration:

  • Tæt integration til Moodles Quiz værktøj, som giver en markant forbedret oplevelse for studerende ift. i dag – ikke mindst fjernes behovet for ”dummy-afleveringer”
  • Den giver også administratorer mulighed for at planlægge og tilknytte Quizzer direkte i DE, og Bedømmer får en direkte kobling mellem Quizzen og DE prøven. MCQ funktionerne bliver først tilgængelige d 24. november med en opdatering af Moodle.

Læs mere om de nye funktioner i release-mailen, som du  kan hente her.

 

Vejledning og åbent kontor

 

Har du spørgsmål til den nye version, er du velkommen til at kontakte DE-teamet.

Er du nysgerrig på, eller har brug for hjælp til de nye funktioner, opfordrer vi til at dukke op til et af vores åbent kontor arrangementer. De kræver ingen tilmelding - du dukker bare op!