AAUs system til digitale prøver

FORÆLDET: Vigtigt ift. Tro og love-erklæringer på PUA

(Indholdet i denne nyhed er forældet) Den 9. december kl. 12.00 er der lavet en ændring på PUA prøver, som betyder, at de studerendes svar på Tro og love-erklæringen nu bliver låst, når prøvens starttidspunkt nås.

Lagt online: 11.12.2020

Indholdet af denne nyhed er forældet. Se i stedet nyhed fra 16. april 2021 "Vigtigt ift. PUA og Tro og love-erklæring"

 

Den 9. december kl. 12.00 er der lavet en ændring i Digital Eksamen ift. Indhentning af Tro og love-erklæringer på PUA prøver (prøver uden aflevering).

Ændringen betyder, at de studerendes svar på Tro og love-erklæringen nu bliver låst, når prøvens starttidspunkt nås.

Der er således ikke længere muligt for studerende at afgive et svar på Tro og love-erklæringen efter prøvestart, ligesom det heller er muligt for dem at ændre på deres svar efter prøvestart.

Det har været nødvendigt at implementere ændringen hurtigt, da der var udfordringer med at dokumentere, hvornår studerende har afgivet deres svar.

Ændringen påvirker alle PUA prøver, og kan i nogle tilfælde betyde, at der skal ændres i informationen til studerende, eller at "Prøvestart" skal ændres. Det gælder fx hvis du har oprettet en prøve, hvor deadline for svar på erklæringen ligger efter prøvestart.

Det er derfor vigtigt, at du læser den opdaterede vejledning (gå ned til afsnittet "Mundtlig eksamen").

Har du spørgsmål til ændringen eller brug for hjælp til at sætte din prøve op, så kan du kontakte Studiesystemer eller IT Support.