AAUs system til digitale prøver

Aflever til projektbiblioteket

 • +

  Aflever til projektbiblioteket

  På prøver, hvor besvarelserne også skal uploades til Projektbiblioteket (PURE), sker det som del af afleveringsflowet i Digital Eksamen.

  Det gøres under procestrinnet ”PURE.” Her skal du klikke på knappen ”Gå til projektbiblioteket”. Det åbner en blanket i PURE.

   

  Udfyld blanketten og klik så ”Gem". Du får nu en kvittering for, at du har afleveret i Projektbiblioteket, og kan lukke vinduet.

  I Digital Eksamen kan du nu klikke ”Næste” og færdiggøre din aflevering.

   

  Hvad hvis der ikke er forbindelse mellem Digital Eksamen og projektbiblioteket?

  Når du klikker videre til Projektbiblioteket, skifter Digital Eksamen status, og du kan ikke komme videre, før systemet får et ”OK” fra Projektbiblioteket, eller der er gået 2 min (tiden kan ses på en timer).

  Hvis der ér problemer med forbindelsen til Projektbiblioteket, eller hvis der går mere end 2 min, får du mulighed for at gennemføre din aflevering i Digital Eksamen uden at aflevere til Projektbiblioteket.

  Klik på ”Fortsæt udenom projektbiblioteket” og du kan nu gennemføre din aflevering.

    

   

  På din afleveringskvittering vil det fremgå, hvis du mangler at aflevere til projektbiblioteket.

  Har du ikke gennemført din upload som del af dit afleveringsflow, vil du nu kunne gøre det fra kvitteringssiden. Klik på ”Gå til projektbiblioteket” knappen.

  OBS: Hvis du IKKE afleverer til Projektbiblioteket, vil din besvarelse ikke blive sendt til bedømmelse. Oplever du vedvarende problemer med at få adgang til Projektbiblioteket, er det vigtigt, du kontakter din studiesekretær.

 • +

  Er felterne blanke?

  Oplever du at felterne i drop-down-menuerne er blanke, når du skal indtaste supplerende informationer i Projektbiblioteket?

  Skift formularens sprog til engelsk (og evt. tilbage til dansk igen) - nu kan du se værdierne i drop-down-menuerne.

 • +

  Vejledning til blanketten i PURE